دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۱
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: با تهیه این سالاد خوش رنگ و پرخاصیت سفره خود را رنگین کنید.

آشنایی با روش تهیه سالاد عدس و انار

مقدار تهیه: شش و سه چهارم پیمانه

مواد لازم:

روغن زیتون خالص: یک قاشق غذاخوری

عدس:‌ یک و یک چهارم پیمانه،‌ شسته شود

پیاز خرد شده: نصف یک عدد

هویج خرد شده: یک عدد

سیر خرد شده:‌سه حبه

پودر آویشن: یک قاشق چای‌خوری

جعفری: یک دسته کوچک

برگ بو: یک عدد

موسیر خرد شده: 2 عدد

سرکه سیب: 4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون خالص: 4 قاشق غذاخوری

انار: یک عدد دانه شود

برگ نعنا: 8- 6 عدد خرد شود

چند عدد پیازچه خرد شود

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• با مقدار کمی روغن زیتون ته قابلمه‌ای را چرب کرده و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.

• پیاز و هویج و سیر را به قابلمه اضافه کرده و حدود سه دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• عدس و سبزی‌جات و کمی نمک را به ظرف اضافه کرده و تا روی آن‌ها آب بریزید و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که عدس‌ها خوب پخته شوند آن‌‌ها را حرارت دهید.

• اگر پس از پخت کامل هنوز آبی در ظرف مانده بیرون بریزید.

• درون یک کاسه، موسیر، سرکه و روغن را خوب با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید سپس سس آماده شده را روی مخلوط گرم عدس بریزید.

• نعناهای خرد شده و دانه‌های انار را به مخلوط اضافه کنید.

• روی سالاد را با پیازچه‌های خرد شده تزیین کنید.

سالاد عدس و انار

ارزش غذایی:

کالری: 272

چربی کل: 12 گرم

چربی اشباع شده: 1.7 گرم

کلسترول: 0 میلی‌گرم

کربوهیدرات: 33.2 گرم

فیبر رژیمی: 5.9 گرم

قند: 9.6 گرم

پروتئین: 11.8 گرم

http://cleananddelicious.com

کد خبر 197791
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز